La regidora de Cultura, Esther López i Martí, amb un dels guanyadors de la Mostra Literària Mossèn Pere Ribot 2020. Foto: Aj.

L’edició d’enguany de la Mostra Literària Mossèn Pere Ribot de Vilassar de Mar ha estat marcada per la pandèmia del coronavirus, que ha impedit que es pogués celebrar la tradicional entrega de diplomes acreditatius. Els dotze guanyadors d’aquest 2020 -sis en la categoria de poesia i sis en la prosa- van rebre a finals d’octubre el reconeixement en un acte tancat al públic i de la mà de la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Esther López i Martí, respectant totes les mesures sanitàries i de seguretat establertes.

La decisió dels membres del jurat -que van haver de reunir-se excepcionalment de forma telemàtica a causa de la situació sanitària actual i que van haver de triar entre el total de 204 obres que es van presentar enguany- suposa un doble premi per als seleccionats, que seran els encarregats de representar al municipi amb els seus relats en la Mostra Literària del Maresme, la fase comarcal del concurs on competiran amb veïns i veïnes d’altres poblacions.