El conseller Buch i l’alcalde Damià del Clot van signar l’acord. Foto: Ajuntament

El departament d’Interior i l’Ajuntament de Vilassar de Mar van signar a principis de febrer un conveni de col·laboració en matèria de seguretat viària. L’acord es va fer coincidint amb la reunió del conseller d’Interior, Miquel Buch, amb els alcaldes del Consell Comarcal del Maresme, amb els quals va tractar les necessitats dels municipis en matèria de seguretat.

L’acord signat comprèn, entre altres temes, l’aportació per part del departament d’Interior de diversos “kits de detecció de substàncies estupefaents” i material de suport per a millorar el control.

BORSA DE POLICIA LOCAL
El Maresme serà prova pilot en la creació d’una borsa comuna per a tota Catalunya d’agents interins de policia local, per tal que els ajuntaments hi puguin recórrer en cas de necessitat. Aquesta iniciativa la va anunciar Buch el passat 5 de febrer, com a una de les mesures per fer front a la situació d’inseguretat que pateixen alguns municipis de la comarca.

Buch va informar que es millorarà el Pla Operatiu Especial de l’Habitatge i s’incorporaran 500 nous agents de Mossos d’Esquadra aquest estiu, els quals se sumaran a la convocatòria d’una promoció de 750 agents aquest any.