L’àrea de Promoció Econòmica del municipi ho té clar: l’Ulisses Fest ha de ser una celebració coneguda tant al poble com a fora.

És el tercer any que es programen activitats al voltant d’una peça arqueològica única al món i que dona el nom al festival.

Els anys anteriors, Ramon Mirabet, Gisela, Blaumut i Judit Neddermann han estat alguns artistes que han format el cartell musical.

Enguany serà el torn d’Els Catarres, Premi Enderock 2018, Joan Dausà, que ja ha anunciat que deixarà el micròfon un temps, i Dàmaris Gelabert, amb un concert per als més menuts.

CANVI “D’ESCENARI”
El “Plat d’Ulisses”, una peça arqueològica decorada amb escenes de L’Odissea i trobada el 1999 a Can Verboom, es continuarà exposant al Museu de Premià de Dalt. El Festival, en canvi, canvia de seu. En aquesta tercera edició, canviarà la plaça de la Fàbrica per la plaça de L’Espolsada, al costat del pavelló, per guanyar espai i places d’aparcament.

A banda de l’aparador musical, també hi haurà el tercer Tast Gastronòmic i l’Ulisses Atac, la cursa en què pot participar gent de diverses edats.