Els Amics de les Arts van fer un concert acústic. Foto: Sergi Baena

Els Amics de les Arts, el celler Alta Alella i el Club Wine is social han creat La Taula Petita, el primer cava macabeu 100% orgànic i sense sulfits. Aquest projecte a tres bandes va néixer fa dos anys, quan l’enòleg i propietari del celler Alta Alella, Josep Maria Pujol-Busquets, va proposar a la banda el projecte per construir un cava “arriscat”, ja que per primera vegada el gestarien sense sulfits o, en altres paraules, es tracta d’un cava totalment orgànic. A més, el grup feia temps que buscava “no tenir un vi, sinó fer-ne un”, segons van comentar a la festa de presentació de La Taula Petita l’11 de juny.

El tercer vèrtex del triangle és Wine is social, el club que ha fet de distribuïdor d’aquest Cava Reserva.

UN ‘SOCIAL WINE’ O CAVA 3.0
La Taula Petita s’ha concebut com un cava 3.0. Dit d’una altra manera, la idea de Wine is social és crear vins socials, que expliquin històries per si mateixos.

Per aquest motiu, entre tots els actors implicats van decidir fer una festa de presentació que mantingués aquest esperit social. Així doncs, van convidar a un públic petit, d’unes 130 persones, a les quals van animar a fer un tast de vins, entre ells, La Taula Petita. I, com no podia ser d’una altra manera, Els Amics de les Arts van realitzar una actuació acústica.

D’altra banda, el nom del cava és el mateix que la cançó que van publicar el 2015. “El vi no és altra cosa que música en estat líquid”, defensen els músics.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram