El Masnou apareixerà en lletres majúscules a partir d’ara en el mapa gastronòmic internacional, gràcies a l’estrella Michelin que ha rebut per primera vegada el restaurant Tresmacarrons.

El jurat de la Guia Michelin d’Espanya i Portugal ha reconegut l’aposta del restaurant per la cuina catalana contemporània elaborada amb productes de temporada i de proximitat, amb la intenció de dotar els seus plats d’essència maresmenca. Així doncs, els productes de mar i els procedents de la Serralada litoral marquen l’oferta en una carta que canvia constantment.

L’estrella Michelin ha irromput inesperadament als fogons del Tresmacarrons. “Hem viscut un canvi radical”, explica el xef Miquel Aldana. “Hem passat a tenir ple el restaurant cada dia al migdia i a la nit, i clients habituals nostres es quedin sense taula. Estem sorpresos i encantats de la vida”, afegeix. Un augment del ritme de feina que Aldana ha compensat amb la incorporació de tres treballadors més a la plantilla.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram