Un moment del festival a Madrid. Foto: Revela-T

El festival vilassarenc Revela-T s’ha estès a Madrid. El certamen de fotografia analògica va estrenar el 7 de desembre una nova edició d’hivern, que s’ha dut a terme a diversos espais del barri madrileny de Malasaña. El festival, que aquest any arribava a la seva setena edició, s’ha quedat a Madrid fins al 9 de desembre.

El públic madrileny ha pogut gaudir durant tres dies d’una fira comercial amb més de 20 marques i dues grans exposicions de fotografia: La Creciente, del fotògraf argentí Alejandro Chaskielberg, i Multiexpo, Tiervald, Monster de l’artista alemany Frank Machalowski.

A més, també s’han dut a terme diverses xerrades i tallers a càrrec dels fotògrafs Eduardo Momeñe, Juanan Requena, Estela de Castro i Martia Hache. Les ponències han tractat sobre fotografia contemporània, fotollibres o diverses tècniques relacionades amb la foto analògica. També hi ha hagut activitats per als nens, com un taller per crear càmeres amb materials reciclats.

Els locals que han acollit les activitats són La Industrial, Espíritu23, Dcollab i altres espais més petits, com bars o petites galeries del barri de Malasaña.

FESTIVAL REFERENT
El festival Revela-T va néixer el 2013 a Vilassar de Dalt amb l’objectiu de promoure la fotografia analògica i crear una plataforma de trobada entre fotògrafs, galeristes i programadors culturals. L’edició d’hivern de Madrid s’ha celebrat sis mesos abans de l’edició de Vilassar i Barcelona.