Abel Folk i Àngels Gonyalons protagonitzen El Llibertí. Foto: Arxiu

El Llibertí serà el primer espectacle que lluirà a l’espai d’arts escèniques Casal d’Alella, una obra d’Eric-Emmanuel Schmitt dirigida per Joan Lluís Bozzo i protagonitzada per Abel Folk i Àngels Gonyalons.

D’aquesta manera es farà efectiu un dels projectes culturals més importants al municipi en les últimes dècades. Encara ultimant els últims retocs, Alella podrà presumir del seu nou teatre, amb un aforament previst de 400 persones.

ENTRADES EXHAURIDES
Prova de l’expectació que ha generat l’obertura del nou espai d’arts escèniques del municipi ha estat que en només un matí ja es van exhaurir les entrades per veure El Llibertí.

Per altra banda, la convocatòria d’eleccions del diumenge 28 d’abril, el mateix dia que hi haurà l’estrena del Casal d’Alella, ha fet impossible la jornada de portes obertes prevista per donar a conèixer el nou espai.

La nova data ha quedat posposada per a l’1 de juny, després de les eleccions municipals.

PROGRAMACIÓ COMPLETA
A banda d’aquesta comèdia o vodevil filosòfic, l’àrea de Cultura també ha programat espectacles i propostes de diferents disciplines artístiques, un tastet del que serà la programació estable a partir del mes d’octubre.

En aquest sentit, també desfilaran pel mateix escenari Pau Vallvé i l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, Joan Pera, la companyia Maduixa amb Mulïer i l’espectacle familiar La nena dels Pardals, amb la Tresca i la Ventresca.