El cantant Àlex Casademunt en una imatge d’arxiu. Foto: Twitter

El cantant de Vilassar de Mar Àlex Casademunt ha mort als 39 anys en un accident de trànsit a Mataró. El sinistre es va produir aquest dimarts entre la plaça de França i la de Gran Bretanya, a l’extrem nord de la ciutat, quan el cotxe de l’exconcursant de la primera edició del programa televisiu Operación Triunfo va xocar contra un autobús.

La Policia Local de Mataró investiga ara les causes de l’accident per esclarir com es va produir el xoc, que va tenir lloc a tres quarts de deu de la nit al pont de la carretera de Cirera que travessa l’autopista C-32, les rodalies de l’Hospital de Mataró i del centre comercial Mataró Parc. Casademunt circulava en sentit descendent i l’autobús –que no duia passatgers– ho feia en sentit nord. Els angles esquerres dels dos vehicles van impactar i el cantant va morir com a conseqüència del xoc.

Casademunt -que actualment residia a Mataró- va saltar a la fama com un dels concursants de l’exitosa primera edició d’Operación Triumfo. Després de participar a OT va formar part del grup ‘Fórmula Abierta’ i més tard va emprendre una carrera en solitari que també el va portar a presentar i participar en programes i sèries de televisió.