El Vilassar va caure a casa contra els empordanesos. Foto: UEF

La UE Vilassar va perdre contra la UE Figueres (0-1) al Xevi Ramon el passat diumenge 22 de març. Un gol del davanter visitant Javi Revert al minut 27 va ser suficient perquè els empordanesos s’emportessin els 3 punts, tot i els constants intents del punta Jordi Sánchez a la segona part per, com a mínim, intentar igualar el marcador.

Aquesta és la tercera derrota consecutiva dels de Toni Romero, que acaba amb una bona ratxa de dos partits seguits guanyant –contra Manlleu i Martinenc–. D’aquesta manera, els del Baix Maresme tenen per davant deu finals per poder seguir a Tercera Divisió.

Per altra banda, un esglaó per sota, Premià i Mataró van empatar a 2 gols en el derbi maresmenc disputat a Segona catalana. Va ser un partit vibrant i igualat, en el qual els visitants es van avançar al minut 35 amb un gran gol d’Aitor González.

Ja a la segona meitat, Gerard Alonso i Brahim Barry van capgirar el resultat, però una diana de Javi Bustos a cinc minuts pel final va establir l’empat definitiu. A les acaballes del partit, el local Borja Lozano va ser expulsat per una agressió, i fins al final hi va haver picabaralles i tensió, i el partit va estar aturat més de deu minuts.