Els premianencs també estan vius a la Copa Catalunya. Foto: CFSPM

La temporada 2018-19 de futbol sala encara la seva recta final per al Sant Joan de Vilassar i per al Premià de Mar. Els dos conjunts tenen assegurada la seva continuïtat en la categoria, de manera que les tres jornades finals es podran afrontar sense cap pressió, amb un objectiu tan simple com intentar aconseguir els millors resultats per tancar el curs en la millor posició possible.

El conjunt de Vilassar de Mar ocupa una posició més alta en la classificació i podria, en el millor dels casos, acabar en el cinquè lloc. Per fer-ho, haurà de guanyar els partits que li falten (a la pista del Ripollet, a casa contra el Vacarisses i a Barcelona contra el Gràcia FSC) i esperar punxades dels seus rivals.

El conjunt de Premià, mentrestant, arriba immers en una mala dinàmica de resultats (entre març i aquest mes només ha pogut guanyar un partit) i voldrà tornar a somriure en els seus darrers tres enfrontaments. Tots tres seran al maig, contra l’Olympic Floresta (a casa), a la pista de l’Arrahona i, de nou, al Municipal de Premià de Mar contra l’Arrels.

LA COPA, UN ALTRE FRONT
El Premià, a més, té el front obert de la Copa Catalunya de futbol sala. El conjunt d’Óscar Larrotcha jugarà l’eliminatòria de vuitens de final el pròxim dimarts 30 contra el Mataró.