La derrota al camp del Palamós va certificar el descens. Foto: CFP

Després d’una temporada per oblidar, la UE Vilassar va certificar el seu descens a Primera Catalana amb la derrota en la visita al CF Palamós del passat 18 d’abril (5-1). La següent jornada, ja sense res a fer de cara a la classificació, els de Toni Romero van aconseguir un empat a casa davant un dels equips que s’està jugant l’ascens, l’AE Prat (1-1). A partir d’ara, els esforços dels se centraran en la confecció de la plantilla de la temporada 2015-2016, en la qual el gran repte serà tornar a la Tercera Divisió.

Per la seva banda, el CD Masnou va aconseguir una contundent victòria a la Bòbila, el camp del CF Gavà (0-3). El partit es va posar de cara per als masnovins ben aviat, amb un gol d’Eric quan només s’havien jugat 5 minuts. Amb l’avantatge al marcador, els locals es van estirar, però el Masnou va aconseguir controlar els atacs dels gavanencs. Ja a la segona part, els maresmencs van sentenciar el partit amb dos gols més en 10 minuts, obra de Jonathan Toledo, al minut 70, i el japonès Yuki al 79. Després d’aquest resultat, els homes de Miguel López són onzens a la classificació, i tot apunta que aconseguiran la seva millor classificació històrica a la categoria.