La temporada ha estat més que notable. Foto: Twitter (@javieslava_96)

La temporada futbolística 2020-21 per al primer equip de la UE Vilassar de Mar va acabar el passat 23 de maig amb una derrota per 3-2 a Cerdanyola. L’equip d’Alberto Aybar, doncs, es va quedar en la ronda de quarts de final del play-off d’ascens a Segona RFEF, de manera que ja sap que el curs que ve serà un dels conjunts del grup català de Tercera RFEF.

Els vilassarencs havien tancat la segona fase d’aquest atípic curs en la segona posició del grup 5D, de manera que sabien que es veurien les cares contra un dels conjunts del grup 5C que no haguessin aconseguit l’ascens directament. L’oponent de la UEVM, finalment, seria el conjunt cerdanyolenc, que tot i haver completat un segon tram de lliga nefast (un empat i cinc derrotes en sis partits), tenia el factor camp a favor en l’enfrontament, a partit únic.

El partit tindria una fase de domini clar dels locals (2-0 al descans), tot i que Edu Domingo i Fran Fuentes (aquest darrer des del punt de penal) li posarien picant a la tarda restablint l’empat al minut 69. La reacció, però, no tindria continuïtat, ja que dos minuts més tard els locals tornarien a prendre la iniciativa i el marcador del Municipal de les Fontetes no tornaria a moure’s.

Malgrat la derrota, la reacció de lloança pel curs que ha protagonitzat l’equip va ser unànime; Aybar i pesos pesants de la primera plantilla com Fuentes, Javi Eslava, Ángel de la Torre i Xavi Pluvins van coincidir a destacar l’actuació de l’equip des de mitjans d’octubre del 2020, en una temporada que costarà oblidar.