El Masnou va perdre en la seva visita a Vilafranca. Foto: CDM

L’arrencada de la temporada 2015-2016 a Tercera Divisió no està sent el que l’afició del CD Masnou desitjaria. Els del Baix Maresme només han sumat una victòria en cinc jornades (1-2 al camp del CF Cerdanyola) i són penúltims, empatats a punts amb el Palamós i amb el Cerdanyola.

A més, la fortuna no està acompanyant els homes de Miguel López. Diumenge van perdre amb un gol a l’últim minut al Municipal de Vilafranca (2-1). Els de l’Alt Penedès es van avançar gràcies a un gol de Medina al minut 12, i van controlar el primer temps. A la represa, els masnovins van reaccionar i van gaudir de diferents oportunitats per marcar. L’empat va arribar gràcies a un xut creuat d’Óscar Arnau i, quan semblava que els dos equips es repartirien els punts, un gol del veterà Santi Triguero va donar la victòria als locals.

EL VILASSAR PROGRESSA
Per altra banda, després de no poder mantenir la categoria el curs passat, la UE Vilassar serà un dels equips del grup 1 de Primera Catalana que lluitaran per l’ascens.

Els de Manel Moya van aconseguir els tres punts al Xevi Ramon davant d’un combatiu FC l’Escala (1-0). El gol que va aconseguir Alberto Manga des dels 11 metres apropa el seu equip a la zona alta de la classificació.