Els de Solà són un dels candidats a l’ascens. Foto: Twitter (@masbol1935)

La Copa Catalunya ja ha superat el seu equador… i el millor equip fins ara és el Vive El Masnou. De fet, els de Joaquim Solà podrien haver arribat a l’aturada del campionat per l’AllStar que es va disputar a Granollers com a líders en solitari, però van perdre per la mínima al Poliesportiu Silvia Domínguez de Montgat el passat dia 18 (81-80).

Aquesta derrota, combinada amb altres resultats de la jornada del grup 1 de la categoria, fa que sis equips (Masnou, Lluïsos de Gràcia, Montgat, Granollers, Mollet B i Ripollet) presentin un balanç de nou victòries i cinc derrotes… seguits pel Girona, que només suma un triomf menys, i per Bisbal, Sant Gervasi, Horta i Sant Josep, que tenen un balanç de 7-7. Dit en altres paraules, durant la segona volta un total d’11 equips es jugaran les quatre primeres posicions, les que donaran dret a jugar la fase final de la categoria contra els quatre millors del grup 2. Les opcions dels masnovins de tornar a EBA un curs després del descens, doncs, segueixen intactes.

Superat el cap de setmana de les estrelles, disputat al pavelló del CB Granollers (amb el tècnic i Samabala Jabbi com a representants del conjunt masnoví), els blancs tornen a posar els cinc sentits en la Copa. La competició es reprendrà el dissabte 1 de febrer contra el tercer per la cua, el Círcol de Badalona. Vuit dies més tard els masnovins es desplaçaran a la pista del cuer, el CB Salt, mentre que el tercer enfrontament del segon mes de l’any també comportarà un desplaçament, al pavelló Joan del Moral de Santa Coloma.