El Martinenc visitarà diumenge l’estadi Xevi Ramon. Foto: UEV

La UE Vilassar de Mar es va retrobar amb la victòria 141 dies després. Els maresmencs es van imposar a l’AEC Manlleu (0-1) en un duel entre dos dels equips de la part baixa del Grup 5 de la Tercera Divisió. El resultat encara és més important després de les derrotes de UE Castelldefels i CF Gavà, rivals directes per evitar el descens, i permet els vilassarencs continuar somiant amb la permanència.

La UE Vilassar va plantejar un partit sòlid defensivament davant d’un rival que sol veure porteria amb facilitat. El Manlleu va controlar el partit durant la primera part i va tenir les millors ocasions, inclòs un mà a mà que va salvar el porter visitant Miguel Ángel Ramos.

Després del descans, els locals van seguir pressionant, però el Vilassar va començar a arribar a l’àrea contrària, i en un d’aquests atacs, el Manlleu va cometre penal sobre Roberto Morales. El defensa ‘Peque’, no va fallar i va marcar l’únic gol del matx. El Manlleu es va estirar buscant l’empat, però el Vilassar es va mostrar molt sòlid.

Aquest diumenge, els vilassarencs buscaran una victòria davant del Martinenc per mantenir viva l’esperança de seguir una temporada més a Tercera.