Les teianenques continuen col·leccionant campionats. Foto: TFC

Cap de setmana rodó. El Teià Futbol Cinc va conquerir la Lliga i la Copa Femenina el cap de setmana passat al pavelló municipal de Santa Susanna.

El primer dels dos títols, el de Copa, va arribar dissabte gràcies a una victòria per 0-3 contra el Màgic Sants Futsal. “Era el partit més complicat, tot i que veníem de guanyar tots els partits que havíem disputat. Em van fer una molt bona impressió a la semifinal”, explica a Línia Mar l’entrenador i coordinador Cristian Roldán.

El partit es podia haver complicat al minut 1, quan les barcelonines van gaudir d’un penal a favor, però Naiara va aturar-lo. Mallén i Laura Sugranyes van marcar dos gols abans del descans i les teianenques van poder sentenciar el matx després del descans, novament gràcies a Mallén, per portar la tercera Copa a les vitrines del club.

El cap de setmana, però, no va donar treva i l’endemà tocava un altre partit. “No vam celebrar res dissabte, perquè sabíem que l’endemà teníem un altre partit i vaig remarcar l’equip que no havíem de caure en la relaxació”, afegeix Roldán.

El partit contra el Balaguer no va tenir res a veure amb la final del dia anterior. Començant pel resultat (un contundent 9-1), tot i el ritme lent que es va donar en els primers minuts de joc, l’equip va tornar a demostrar el seu excel·lent estat de forma. Sugranyes i Mallen (autores d’un hat-trick i un repòquer, respectivament) van ser les grans artífexs de la festa ofensiva, a la qual s’hi van sumar Sílvia i Bea per aixecar la primera lliga del club.

La bona feina de l’entitat serà reconeguda pel Secretari General de l’Esport, que rebrà l’equip el mes que ve al Museu Colet.