L’equip jugarà contra dos dels millors de la lliga aquest mes. Foto: CVPD

Les vacances de Nadal ja s’han acabat i, tot i que el CV Premià de Dalt no jugarà el primer partit de l’any fins al pròxim dissabte 23, la recta final de gener que afrontaran les premianenques és d’allò més exigent. L’estrena en aquest 2021 serà al Pavelló Poliesportiu Municipal contra les quartes classificades, el CV CCO 7 Palmas, mentre que vuit dies més tard l’equip de Xavier Perales haurà de viatjar a Esplugues de Llobregat per veure’s les cares contra les segones del grup B de la Superlliga 2, el CV Esplugues.

En el primer cap de setmana de febrer, el conjunt de Perales jugarà a Castelló de la Plana contra l’UBE l’Illa Grau, mentre que el segon partit del mes que ve serà el dia 20 contra el Cide.

Havent jugat nou partits en la recta final del 2020, les del Baix Maresme han sumat nou punts i ocupen la zona baixa de la taula i estan immerses en la lluita per evitar acabar en una de les dues darreres posicions de la lliga al final d’aquesta, ja que perdran la categoria els dos darrers classificats de cadascun dels tres grups que té la categoria.

EL FILIAL TAMBÉ ARRENCA
Aquest contra el 7 Palmas, però, no serà l’únic partit que es jugarà a Premià el dissabte 23. Unes hores més tard, qui es posarà en marxa és el filial del CVPD, de Primera Nacional, que també tindrà un test de nivell per començar el 2021 contra el segon classificat, el CN Sabadell.

El CVPD B és també a la zona baixa de la classificació del seu grup i, com li passa al primer equip, tindrà com a principal objectiu mantenir la categoria. Sant Cugat Bordils i Ramón Soler seran els seus pròxims reptes.