Leva intenta evitar sense èxit el tercer gol del Cerdanyola. Foto: CFC

La sort i els resultats no estan acompanyant el CD Masnou aquest 2016. L’equip de Miguel López continua ocupant la darrera posició del grup 5 de Tercera Divisió després de la contundent derrota patida diumenge passat al Municipal d’Esports contra el Cerdanyola FC (1-4) i no aconsegueix guanyar des del 20 de desembre a camp del Rubí (0-2).

La primera gran ocasió del partit va ser per al Masnou; Mendo va filtrar una passada entre línies que va deixar Llobet sol contra Carlos Avilés. El porter dels vallesans, però, va desviar amb la cama la rematada del migcampista.
Leva va respondre amb una altra gran intervenció a la primera ocasió perillosa dels vallesans. Després d’un córner des de la banda esquerra de l’atac cerdanyolenc el japonès Daisuke es va inventar una rematada de cap amb una paràbola enverinada que es dirigia a l’escaire de la porteria del Masnou, però el porter barceloní va volar per evitar el gol.

Els visitants no van perdonar en la segona oportunitat que van tenir. Corria el minut 19 quan Fernández va superar per velocitat Nico Pandiani a l’extrem esquerre i va fer una passada enrere que Èric Blasco va empènyer al fons de la xarxa.

Cinc minuts més tard els visitants haurien pogut fer el segon, però novament Leva es va lluir per evitar el 0-2 després d’un gran cop de cap de Juli. El Masnou va reaccionar i va tenir dues claríssimes ocasions per empatar el partit. Edu Domingo va rematar de cap al travesser al minut 31 i un minut després Avilés va tornar a estirar-se com un gat per evitar un gol cantat de Llobet.

Els visitants van sentenciar el matx en els primers 10 minuts de la represa. Al minut 53 Blasco signava el seu doblet aprofitant una passada picada d’Oriol Molins. Tres minuts més tard era el 10 verd-i-blanc qui marcava després d’un cop de cap que va picar al pal i va caure a les seves botes.

L’àrbitre Oriol Garcia va xiular un penal al minut 60 que va donar esperança als del Baix Maresme. Matamala va xutar amb l’interior del peu a la dreta d’Avilés, que va arribar a tocar la pilota però no va poder evitar que el gol de l’honor del Masnou.

Els visitants van esvair qualsevol esperança masnovina de puntuar. Al minut 63 Molins va aconseguir el seu segon gol gràcies a un xut amb poc angle des de la banda esquerra.

REVOLUCIÓ A L’EQUIP
Per altra banda, ahir al matí el club va fer públiques les sortides de tres pesos pesants del primer equip. Es tracta del porter Rafa Leva, que abandona l’entitat per motius laborals, el lateral esquerre Marc Samper, que marxa al Terrassa FC i el davanter Ferran Alabau, que havia perdut protagonisme després de l’arribada de Roger Matamala.

Aquestes baixes, però, en part es compensen amb el retorn de David Pociello, que després de mitja temporada al Cerdanyola FC torna a la que va ser casa seva durant dues temporades. El porter ja fa dies que entrena amb el grup i podria reestrenar-se amb l’equip diumenge al migdia contra l’Ascó.