Juli Giner tornarà a lluitar a casa. Foto: Gallego Prada

Juli Giner compta enrere els dies que falten per disputar un dels combats més accidentats de la seva carrera. El premianenc tornarà a pujar al quadrilàter el pròxim dia 2 de febrer, en la vetllada Irreductibles, que se celebrarà al pavelló de la Vall d’Hebron de Barcelona (un escenari que li porta molt bons records i on només ha perdut un cop), per veure’s les cares contra el boxejador francès Samir Ziani en una lluita per decidir el nou campió europeu del pes superploma.

Per fer-ho, haurà de derrotar el francès Samir Ziani, un púgil de 28 anys i tetracampió del seu país. El seu rival és esquerrà, una condició que va fer que Giner viatgés al Japó per entrenar contra altres boxejadors esquerrans i preparar millor aquesta cita continental.

D’aquesta manera, Giner voldrà tornar a fer-se fort davant la seva gent per tornar a tenir un cinturó que ja va aconseguir a finals de l’any 2015.

A la vetllada, a banda del combat del premianenc es podrà gaudir d’altres lluites de nivell com el Franky Urquiaga – Ismael García en una disputa pel campionat d’Espanya.