La temporada 2019-20 de l’equip ha estat més que notable. Foto: UEVM

El passat dimecres 20 es feia oficial: Alberto Aybar i el seu cos tècnic renoven amb la UE Vilassar de Mar, de manera que el club blanc-i-vermell blinda la continuïtat dels artífexs del retorn a Tercera Divisió i del cos tècnic que ha aconseguit una meritòria setena posició en la seva tornada a aquesta categoria.

Poc menys d’una setmana abans, quan ja s’havia confirmat que el play-off d’ascens a Segona B seria de quatre equips i no de vuit (cosa que significava el final definitiu de la temporada del primer equip), el tècnic feia la valoració del curs 2019-20 amb una piulada a Twitter. “Final de temporada inesperat amb una excel·lent classificació final! Setens a 3a Divisió, per a un equip que acaba de pujar. Sense el cos tècnic, el president i la seva junta i sobretot, sense vosaltres, equipàs, no hauria estat possible. Mil gràcies!”, reflexionava Aybar.

Ara, doncs, falta que aquestes renovacions estiguin seguides per les dels jugadors que l’staff considerin clau per al curs que ve i també per les baixes i els fitxatges que acabaran de conformar la UEVM 2020-21.

CAMPUS D’ESTIU A LA VISTA
Amb l’activitat futbolística acabada definitivament, la pròxima cita al Xevi Ramon serà el campus d’estiu, activitat que després de molta feina el club ha decidit tirar endavant. Previst entre els dies 29 de juny i 31 de juliol, el campus es farà en dos camps per assegurar la distància de seguretat i en grups reduïts.

MOR PAQUITA BOADA
El maig, però, començava amb una notícia molt trista; el passat dia 9, el club comunicava la mort de Paquita Boada, històrica secretària i treballadora del club. La UEVM va rebre desenes de missatges de condol de clubs d’arreu del país, als quals va donar les gràcies de forma pública.