La UE Vilassar de Mar va perdre al Xevi Ramon en l’estrena. Foto: UEVM

El futbol, el futbol sala i tota la resta d’esports han pogut posar-se en marxa de nou després d’una llarga aturada aquest mes… però de nou han d’estar més pendents que mai dels possibles rebrots. De fet, des del passat divendres 16 la Federació Catalana (FCF) ha suspès totes les competicions que organitza durant un mínim de 15 dies (de Primera a Quarta Catalana en categories sènior i totes les de base), tot i que les lligues d’àmbit estatal continuen jugant-se.

Així, la UE Vilassar de Mar d’Alberto Aybar ha començat un nou curs a Tercera, en el qual seran inevitables les comparacions amb l’extraordinària campanya 2019-20. Els blanc-i-vermells, però, van començar perdent per la mínima contra la UE Sant Andreu (0-1), tot i que el tècnic va dir després de la derrota que està “més orgullós que mai del seu equip”. El calendari dels vilassarencs, condicionat sempre a que no hi hagi positius ni en l’equip ni en el rival, els portarà a rebre la Fundació Esportiva Grama el dia de Tots Sants, a visitar el camp de l’EC Granollers el 8 de novembre i a rebre el Cerdanyola FC una setmana més tard. El dels Vallès Occidental són un dels clubs que ja ha hagut d’aturar-se per culpa de la Covid-19.

En la mateixa categoria, però de futbol sala, el Sant Joan de Vilassar i el CFS Premià de Mar ja han començat el curs amb la disputa de les primeres tres jornades, amb resultats molt millors per als vilassarencs.

La lliga s’atura per Tots Sants i tornarà a posar-se en marxa el cap de setmana següent. El Sant Joan rebrà la visita del filial del Futsal Aliança Mataró en un dels grans partits de la jornada, mentre que els premianencs jugaran a Barcelona contra l’Arrels.