Els responsables dels negocis escollits. Foto: CCBM

Una desena d’empreses d’alimentació del Maresme, seleccionades pel Consell Comarcal, participen en el projecte Exportem el sector alimentari del Maresme a França, una iniciativa que pretén introduir-se al mercat francès.

Es tracta de les empreses Balate, Eco Integrals Artesans, Bouquet d’Alella, A.A.A.M.A Torres, La cuina de la iaia, Xips ve de gust, Siro & Xavi, Viñals Soler, Ca l’Espinaler i Sweet Express.

Aquesta desena d’empreses de la comarca van participar la setmana passada en el cèlebre saló de l’alimentació SIAL, que va tenir lloc a París. El president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez, i la consellera de Promoció Econòmica, Alícia Rodríguez, els han felicitat pel seu esforç. “El vostre èxit serà el nostre èxit, l’èxit de la marca Maresme”, afirma Martínez.

La feina prèvia al saló va ser adaptar el negoci i els productes als requeriments de la legislació i les exigències del consumidor francès. En aquesta tasca, han estat assessorats i acompanyats d’experts en el mercat alimentari del país veí, “un mercat complicat i molt exigent”, considera Martínez. “Fins ara ens ha faltat creure més en la marca alimentària Maresme, un sector on encara tenim molt camí a córrer”, afegeix el president del Consell Comarcal.

El projecte d’exportació al mercat francès està impulsat pel Servei d’Emprenedoria i compta amb la col·laboració de la Diputació.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram