Els tres regidors del PSC a l’Ajuntament de Premià de Mar. Foto: Ajuntament

El grup municipal de Junts per Premià de Mar ha acordat l’entrada al govern del PSC per garantir “estabilitat política” en la lluita per la recuperació social i econòmica després de la pandèmia i poder així aprovar els pressupostos. En un comunicat conjunt, les formacions assenyalen que el pacte serà vigent fins al final del mandat es mostren convençuts que la suma dels tres regidors socialistes servirà per aplicar “polítiques socials, econòmiques i d’interès ciutadà”.

Aquest acord -que reedita la coalició que ja va governar en el passat mandat- arriba en un moment convuls al municipi, que no només s’ha vist afectat per la crisi econòmica provocada per la pandèmia del coronavirus, sinó que també té un greu problema de seguretat ciutadana, com s’evidencia en l’atac racista del passat diumenge 14 de juny.

Des del PSC asseguren la decisió d’entrar finalment al govern després de mesos de negociació es deu a la necessitat de “canvis estructurals en l’actual situació política” que permetin conformar un executiu sòlid capaç d’aprovar uns pressupostos municipals que porten bloquejats des dels últims dos exercicis.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram