El Ple es va sumar a la campanya per reivindicar l’esport femení. Foto: Aj.

El futur de l’escola Mar Nova va ser un dels protagonistes del segon Ple de l’any a Premià de Mar. La petició que l’Ajuntament ha fet a la Generalitat per assumir la construcció del nou centre va ser un dels pocs punts discordants en una sessió amb els grups municipals on es van aprovar les vuit mocions presentades, cinc de les quals per unanimitat.

Tal com ja van fer l’endemà de fer-se pública la notícia, els regidors de les formacions d’ERC i Crida Premianenca van criticar al consistori les formes amb les quals es va comunicar tant als partits com als veïns la decisió d’assumir les competències per construir el nou col·legi, que actualment està ubicat en mòduls prefabricats i que va estar a punt de desaparèixer el 2017. Als retrets també s’hi va sumar el portaveu del grup de Ciutadans, Josep Maria Cano, que va titllar d’agosarat adoptar un compromís que suposa una inversió de més de quatre milions d’euros sense haver aconseguit generar el consens suficient, segons recull Ràdio Premià de Mar.

El Ple de febrer també va estar marcat pel consens, ja que es va donar llum verda a totes les mocions presentades. Entre algunes de les propostes aprovades, els grups municipals van acordar per unanimitat la recuperació del servei de psicopedagogia i logopèdia a petició del PSC i també tirarà endavant la moció de la Crida Premianenca que demanava una millora en la connexió amb autobús entre Barcelona, Mataró i Premià. Per altra banda, tots els regidors van voler-se sumar a la campanya #ThoEstasPerdent per reivindicar l’esport femení.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram