L’Ajuntament ha anunciat un transvasament de sorra. Foto: Arxiu

Tot i que els últims episodis de pluges han obligat a fer algunes aturades en les obres del nou port, l’Ajuntament explica que els treballs podran complir els terminis previstos. Ara mateix, el projecte està encarant la seva recta final i se centra en les obres del giratori de l’N2 i en l’enderroc del Club Nàutic.

Pel que fa al giratori, aquest facilitarà l’accés a la infraestructura i es preveu que mentre durin les obres es mantindrà tallat el carril de muntanya en sentit Barcelona fins a finals de maig. En relació al Club Nàutic, l’enderroc va començar el 19 de març i està previst que les obres durin fins al 9 d’abril. L’única part de l’edifici que no es tocarà és la torre circular, i mentre el nou edifici de l’entitat no estigui enllestit, el material i les oficines del club es traslladaran a un magatzem cedit per l’empresa concessionària del port, Marina Port Premià. Una mesura presa per evitar que l’enderroc del club endarrerís les obres del port i el passeig marítim.

Un cop superat aquest entrebanc, l’Ajuntament preveu que el nou equipament estigui llest a l’estiu. “El següent pas serà acabar la construcció de les instal·lacions, el paviment i les zones verdes”, explica el regidor d’Urbanisme, Antoni Subirà. “Ja hi ha empreses interessades per a un 60% dels locals comercials”, afegeix.

TRANSVASAMENT DE SORRA
En paral·lel, l’Ajuntament ha confirmat que hi haurà transvasament de sorres a la platja. La Crida i la Coalició d’Esquerres s’han mostrat crítics però l’Ajuntament nega que hi hagi perjudicis mediambientals.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram