L’acord es va fer públic el 26 de gener. Foto: Ajuntament

Els tres regidors del PSC de Premià de Dalt, que fins ara restaven a l’oposició, s’integraran a partir de l’1 de febrer a l’equip de govern. D’aquesta manera, el govern estarà format per 13 dels 17 regidors que formen el cartipàs municipal.

En aquest sentit l’alcalde, Josep Triadó, celebra la voluntat de la formació socialista per unir les seves forces. La incorporació dels socialistes a l’executiu suposarà un reajustament pel que fa a les regidories i dóna continuïtat al treball conjunt iniciat al desembre del 2015.

Des d’aleshores, les dues parts han mantingut converses per arribar a consensos sobre l’acció de govern. De fet, el PSC va votar a favor dels pressupostos de l’any passat, així com de les ordenances fiscals.

Ara els regidors del PSC Inma Fernández, Paco Monleón i Ginés Marín passaran a assumir les carteres de Participació Ciutadana i Cooperació i Solidaritat, que fins ara eren responsabilitat d’Alejandro Costa i Carles Medina, respectivament.

PRIMERES OBLIGACIONS
En declaracions a Línia Mar, Fernández avança que treballaran per millorar la gestió de govern que s’ha anat fent fins ara i sobretot “educar” la ciutadania.

Malgrat no haver tingut temps per parlar amb els responsables de les àrees que assumiran a partir del febrer, Fernández comenta que faran efectiu el Pla Mandat 2020.

D’aquesta manera, una de les prioritats de l’equip de govern pel que fa a la participació ciutadana, és la creació del Consell del Poble, per fomentar l’intercanvi d’informacions amb els veïns.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram