Suñé va publicar fotos de les bosses d’escombraries al seu bloc. Ernest Suñé

Continua la polèmica després de la denúncia per presumpta prevaricació que el portaveu del PSC, Ernest Suñé, va interposar a la Fiscalia Anticorrupció contra l’alcalde, Jaume Oliveras, i la regidora de Serveis Generals i portaveu d’ERC, Sílvia Folch. L’origen de la denúncia és la consideració de Suñé que el 50% dels treballadors fixos que s’han convertit en funcionaris entre el 2011 i el 2015 ho haurien fet de forma irregular.

Ara, però, podria ser l’Ajuntament qui denunciés el portaveu socialista, després que aquest insinués que el departament de Recursos Humans del consistori hauria destruït documentació relacionada amb la presumpta prevaricació denunciada. Una documentació que, segons Suñé, treballadors municipals haurien dipositat en bosses d’escombraries.

A més, Suñé també insinua que abans d’aquest episodi la Fiscalia Anticorrupció hauria visitat l’Ajuntament per sol·licitar informació sobre el cas. Això sí, Suñé admet que tant les insinuacions sobre la destrucció de proves com de la visita de la Fiscalia no són contrastades. Tot i així, el portaveu socialista va ampliar el 19 de juny la seva denúncia contra Oliveras i Folch per presumpta destrucció de documents.

Davant d’aquesta situació, el govern municipal nega haver rebut cap visita de la Fiscalia Anticorrupció. “Ja hem facilitat tota la informació relacionada amb la denúncia a la Fiscalia”, explica Oliveras. D’altra banda, l’alcalde nega qualsevol destrucció de proves documentals i assegura que els serveis jurídics municipals estudien denunciar Suñé.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram