Noia a l'ordinador

Foto: AMB

El passat juny es va celebrar la jornada de presentació de l’informe ‘Lideratge en femení’, que forma part de la col·lecció d’estudis i informes TROP de l’Institut Cerdà. L’informe identifica les diferències que hi ha en la forma d’exercir el lideratge entre homes i dones i apunta que el lideratge femení podria suposar un avantatge competitiu per encarar els nous desafiaments globals.

I és que, tot i la baixa representació femenina en empreses, política, organitzacions i associacions, diversos estudis assenyalen alguns trets característics i diferents beneficis del lideratge femení en el seu entorn, com ara més flexibilitat, un esperit més col·laboratiu i horitzontalitat.

La jornada, que va ser virtual, va comptar amb la participació d’una cinquantena de persones de l’àmbit local, l’empresa privada i representants polítics –entre els quals hi havia Montserrat Ballarín, vicepresidenta de Desenvolupament Social i Econòmic de l’AMB–, i va servir per parlar, entre altres, del paper de les dones com a referent en el lideratge econòmic de les organitzacions o de la força femenina de resiliència en temps de crisi. També es van presentar una sèrie de perfils de dones líders en diversos àmbits de la societat.

Contingut patrocinat per l’AMB.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram