Una dona circula per un dels carrils bici de Barcelona. Foto: Ajuntament

La bicicleta serà la gran protagonista del mes d’octubre a Barcelona. El municipi acollirà del 5 al 10 d’octubre fins a tres congressos sobre les dues rodes emmarcats en un macroesdeveniment batejat com a CICLOBCN21. Els diferents actes i exposicions programades tindran lloc de manera presencial a l’auditori AXA i també es podran seguir en línia.

En concret, Barcelona acollirà aquests dies d’octubre l’edició del 2021 del Congrés EuroVelo i Cicloturisme, l’edició número 18 del Congrés Ibèric “La bicicleta i la ciutat” i el setè Congrés Internacional de la Bicicleta. La celebració dels esdeveniments comptarà amb la participació del director de l’Organització Mundial del Turisme, Dirk Glaesser, i de la presidenta de l’Aliança Mundial de Ciclistes, Raluca Fiser.

Tots tres congressos inclouran espais d’exposició, trobades entre professionals, visites tècniques i activitats a l’espai públic, amb l’objectiu de reivindicar el protagonisme de la bicicleta i refermar el compromís de les institucions i la ciutadania per fomentar-ne l’ús. La iniciativa neix de la suma d’esforços entre la Generalitat, l’AMB, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram