Una de les mobilitzacions dels agents de Policia Local davant l’Ajuntament del Prat. Foto: SPL-CME El Prat

Les protestes setmanals dels agents de Policia Local del Prat de Llobregat convocades pel Sindicat de Policia Local (SPL-CME) s’han aturat després que el sindicat hagi mantingut, des de principis de mes, diverses reunions amb directius del cos i membres del govern municipal encapçalat per Lluís Mijoler.

En declaracions a Línia Mar, fonts sindicals valoren positivament la trobada que celebrada avui, dilluns 26 d’octubre. Durant aquesta reunió s’han plantejat canvis relacionats amb el calendari laboral, una de les peticions que feia el sindicat per millorar la situació dels agents i evitar que marxin del cos, cronificant el problema que té la plantilla amb el nombre d’efectius.

Des del sindicat veuen amb bons ulls la proposta, que asseguren que beneficia tant als agents com a la prefectura. Ara, la proposta haurà de rebre el vistiplau de recursos humans. Si ho accepta, la proposta haurà de ser votada en una assemblea general. Davant el principi d’entesa, el sindicat atura les manifestacions que feia setmanalment cada dimecres davant l’Ajuntament del Prat.