El Prat va derrotar l’Ascó amb facilitat. Foto: Ascó

Els equips de futbol de la comarca segueixen dominant la lliga de Tercera. El Prat és el primer classificat amb 23 punts, després de guanyar l’Ascó per dos gols a zero al Sagnier ahir diumenge. Per la seva banda, el Gavà va empatar a domicili contra el Santfeliuenc en el derbi comarcal (2-2) i es consoliden a la tercera plaça amb 19 punts.

El Prat va completar un partit molt bo davant de l’Ascó, al qual va superar gràcies als gols de Sascha i Fede. El primer va ser poc abans de finalitzar el primer acte del partit, amb un cop de cap del davanter pratenc a centrada de Fede, mentre que el segon va arribar poc abans del minut 60 després d’un xut ajustat de Fede.

Poc abans de començar el partit, els jugadors del Prat van recordar la figura de Vicente Baltasar, directiu de l’entitat que va morir la setmana passada de manera sobtada.

El Gavà, per la seva banda, no va poder passar de l’empat amb el Santfeliuenc, tot i que va gaudir de diverses ocasions per fer més gols. Amb l’empat, l’equip fa quatre jornades que no guanya.

La lliga s’avança aquesta setmana, i el Prat jugarà demà a Vilafranca a dos quarts de nou del vespre, mentre que el Gavà ho farà a casa a les set contra el Granollers.