Miret, en la seva etapa al conjunt verd-i-negre. Foto: CJB

El passat 27 de juny saltava la notícia: la vinculació entre el CB Prat i la Penya es reprèn, i el primer fruit d’aquesta unió és el nou primer entrenador de l’equip potablava: Dani Miret. El passat dia 5 es feia oficial que l’exentrenador del júnior verd-i-negre (campió del Torneig de l’Hospitalet aquest mateix any) assumirà la banqueta del primer equip, que es va quedar a les portes de jugar la final per pujar a l’ACB, durant el curs 2018-19.

“És una gran oportunitat per mi després de passar per totes les categories inferiors, poder fer el salt a LEB Or. És una etapa que necessita un entrenador per créixer i per tant, una oportunitat i un repte molt gran”, va assegurar Miret al portal web del club. El seu gran objectiu, va assegurar, serà “trobar l’equilibri entre millorar el rendiment dels joves que han d’anar evolucionant en cada etapa amb l’aspecte competitiu de la lliga”.

TEMPORADA SORTEJADA
En aquest sentit, el club ja coneix el calendari del curs 2018-19. La temporada es posarà en marxa el divendres 5 d’octubre, amb la visita a la pista del Tau Castelló.

El primer partit al Joan Busquets serà quatre dies més tard, el dimarts 9, contra l’Actel Força Lleida; la primera volta s’acabarà l’11 de gener de l’any que ve (a casa contra el Cáceres), mentre que l’últim partit de la temporada regular serà a principis del mes de maig de 2019. A més, hi ha l’asterisc de la Copa Princesa d’Astúries, que disputaran els dos primers classificats de la lliga al final de la primera volta.

Quan la fase regular de la LEB Or estigui completada, tornarà a posar-se en marxa el play-off, una post temporada a la qual el CB Prat es postula com a un dels favorits després dels ascensos del Manresa i del Breogán.

DISSENYANT LA PLANTILLA
Ara, doncs, falta saber quines seran les peces de la primera plantilla. De moment se’n coneixen tres: el capità Gerbert Martí (que ha renovat) i Marc Blanch i Pep Ortega, que tenien contracte en vigor. A banda dels fitxatges, caldrà veure quins jugadors demana Miret que arribin de la base del Joventut.

 

L’American Dream
de Gemma Ruiz

L’inici del mes també ha coincidit amb l’anunci de la marxa de Gemma Ruiz. Després de 10 anys a l’entitat, la jugadora ha rebut una invitació del Jefferson College nord-americà per estudiar i jugar a l’NJCAA. Està previst que durant el mes que ve, Ruiz viatgi cap al seu nou repte.