Alguns dels ciutadans que s’han concentrat davant l’Ajuntament. Foto: Twitter (@AE_LHospitalet)

Alternativa d’Esquerres ha convocat una protesta a la porta de l’Ajuntament aquesta tarda per demanar una comissió d’investigació que aclareixi les presumptes irregularitats en la gestió del Consell Esportiu de l’Hospitalet. La concentració ha mobilitzat una desena de persones, que han criticat que el Ple municipal d’aquest mes de juny no s’hagi fet presencialment i s’hagi mantingut per via telemàtica.

A través d’un comunicat, Alternativa d’Esquerres lamenta que no hi hagi cap punt explicatiu al Ple sobre les presumptes irregularitats al Consell Esportiu. També denuncien que l’Ajuntament no ha actuat amb fermesa ni “amb una veritable voluntat d’esclarir els fets denunciats”. Per això, exigeixen explicacions sobre els fets ocorreguts els darrers anys al Consell Esportiu de l’Hospitalet.

La concentració també volia remarcar que el curs escolar que començarà al setembre serà “més complicat que mai” per la pandèmia del coronavirus. Des d’Alternativa d’Esquerres denuncien que “no pot ser” que no hi hagi regidor d’Educació per coordinar amb el Departament com serà aquesta arrencada després de la dimissió anunciada pel regidor Jaume Graells. En aquest sentit, consideren una “falta de responsabilitat” que no s’hagi comunicat la reestructuració de les àrees afectades, que són Educació i Esports.