L’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, ha demanat, en un article publicat a Línia L’H, una “resposta unitària” a la crisi que s’està vivint a causa de la pandèmia del coronavirus, en un missatge que va en la mateixa línia que el de l’executiu de Pedro Sánchez. Marín creu que les administracions i la ciutadania han de treballar plegades “perquè les mesures de contenció que s’han establert siguin eficaces”.

En el seu article, Marín explica que des del govern municipal s’està vetllant perquè es compleixi el decret de l’estat d’alarma del govern espanyol. La prioritat, afegeix, “és protegir les persones vulnerables, evitar que se saturin els centres assistencials i limitar la vida social amb l’objectiu d’aplanar la corba de contagi”.

D’altra banda, l’alcaldessa ha agraït a tots els professionals que estan combatent l’epidèmia, i a totes les persones que segueixen treballant en els serveis bàsics, la feina que estan fent. Per últim, Marín també ha fet una crida a la gent perquè es quedi a casa.