El de la Torrassa és un dels nous camps de futbol municipals que s’estrenarà aquesta tardor. Foto: Ajuntament

Els camps municipals de futbol de la Feixa Llarga, l’Hospitalet Centre, Florida, Provençana, Pubilla Cases i Can Buxeres lluiran gespa artificial nova la temporada que ve. L’Ajuntament ha anunciat que renovarà la catifa verda d’aquests terrenys de joc, així com dels camps de futbol 7 de Can Buxeres i de Puig Gairalt.

Les obres permetran instal·lar un nou sistema de gespa artificial d’última generació que compleix els requisits exigits per la FIFA. També es farà una base elàstica que afavoreix l’absorció dels impactes a la superfície, un sistema que garanteix la durada de la gespa si s’utilitza correctament.

Abans d’instal·lar el nou terreny de joc, format per una capa de fibres de polietilè d’entre 42 i 50 mil·límetres, caldrà retirar la gespa actual. La decisió de fer el canvi s’ha pres després de comprovar que els terrenys de joc estan molt desgastats per l’ús continuat i intensiu que se n’ha fet.

A banda del canvi de gespa, el consistori també renovarà les porteries, les reixes dels canals que recullen l’aigua al perímetre del terreny de joc i els canons del sistema de reg. També es repararan o canviaran tots aquells elements que estiguin en mal estat. Per acabar, es pintaran de nou les marques i delimitacions del terreny de joc.