“Se’ns està oblidant, ningú fa res per protegir-nos”. Aquest és el clam de la Guàrdia Urbana, que demana a l’Ajuntament que faci tests PCR a tots aquells agents que tornen de vacances i es reincorporen a la feina.

Sobretot ho demanen per als agents que patrullen i que, per tant, estan en contacte directe amb la ciutadania. Amb els tests, volen descartar que hi hagi casos d’asimptomàtics que, al sortir al carrer a fer un servei, puguin contagiar els veïns i veïnes.

Des del Sindicat de Policies Locals (SPL-CME), Juanjo Torán reconeix que estan “molt decebuts” amb l’actitud del govern de Núria Marín, a qui reclamen una reunió des de fa setmanes.

Els agents entenen que la seva feina comporta cert risc, com els deu agents que van haver de fer quarantena després d’estar en contacte amb dos positius en dos serveis diferents, però no entenen per què no se’ls fa els tests que es fan en moltes empreses quan els treballadors es reincorporen al seu lloc de treball.

Des del consistori expliquen en declaracions a Línia L’H que estan aplicant els protocols de Salut i que no estan fent proves a cap dels treballadors municipals que es reincorporen a la feina.