Fira de Barcelona ofereix els pavellons de Gran Via per acollir pacients contagiats amb el coronavirus. Foto: Fira de Barcelona

La Fira de Barcelona ha ofert al Govern els pavellons de Gran Via i els de Montjuïc, que sumen més de 400.000 metres quadrats, per acollir afectats pel coronavirus si fos necessari. Així ho han explicat fonts de la Direcció General de Turisme a l’Agència Catalana de Notícies. A més del recinte de la Fira, també s’han ofert diversos hotels.

Des de Turisme expliquen que els establiments hotelers “estan col·laborant i a disposició” d’allotjar persones infectades pel virus si s’arribés a l’extrem que fos necessari. De fet, el Gremi d’Hotels ja s’hi va oferir dimarts, que va mostrar la seva col·laboració amb les institucions “per atendre totes les necessitats que esdevinguessin oportunes”.

En aquest sentit, el Govern ja havia anunciat que està valorant la possibilitat de fer servir els hotels com a espai per allotjar els pacients més lleus, que serien atesos allà dels efectes del coronavirus. De moment, des de l’ACN recorden que la sanitat privada ja està a disposició del que pugui necessitar el Departament de Salut.