El poliesportiu ocuparà una part de l’actual zona verda. Foto: Google Maps

La intenció de l’Ajuntament és construir el nou poliesportiu del barri al parc de l’Alhambra. El consistori ha triat aquesta opció després d’analitzar les diferents alternatives durant els darrers mesos. Segons fonts municipals, aquesta és la millor opció per fer l’equipament que, des del principi, han reclamat els veïns i les entitats esportives. La pressió veïnal va fer que, al juny, el govern de Núria Marín es veiés obligat a aturar el projecte de construir un pavelló al Gasòmetre perquè aquest projecte no preveia fer cap piscina, cosa que sí que havia promès el govern de l’alcalde Celestino Corbacho el 2005.

Un cop aturat el projecte, l’Ajuntament es va comprometre a estudiar les diferents alternatives per construir el poliesportiu que el barri reclamava. Un cop analitzades totes les opcions, a principis de mes el govern local va anunciar a l’associació de veïns i a la junta de l’AESE que farà el nou poliesportiu al parc de l’Alhambra i que, a canvi, convertirà l’actual pista del Gasòmetre en una nova zona verda del barri.

L’equipament ocuparà uns 5.500 metres quadrats i tindrà dues piscines, quatre pistes de bàsquet i sales per acollir totes les activitats de l’AESE. A sota, el consistori preveu construir-hi un aparcament subterrani.

Des de l’Associació de Veïns 5 Carrers es mostren satisfets perquè el projecte recull les seves demandes i no dividirà en dos espais diferents les seccions esportives de l’AESE. Tanmateix, es mostren sorpresos per les presses que ara té el govern de Núria Marín, que vol que la proposta es voti al Ple del mes que ve.