El cantant de la Florida no para d’acumular èxits. Foto: Twitter (@el_moraddd)

La Florida té un artista de primer nivell mundial, tot i que a la majoria de mitjans sembla que passi totalment desapercebut. Es tracta de Morad, el mec de la rue, que no para d’acumular èxits i triomfs amb cada nova cançó que presenta als seus fans. L’última a aconseguir-ho ha estat ‘Yo no voy’, que ja acumula gairebé tres milions de visualitzacions a YouTube, un milió de les quals aconseguides en un dia.

En aquesta ocasió, Morad va haver de fer front al repte que va suposar que, fa uns mesos, algunes d’aquestes cançons es filtressin abans de ser publicades i es fessin virals en algunes xarxes socials com TikTok, tal com recullen diferents mitjans. Però en comptes d’enfadar-se o deixar estar el projecte per buscar-ne un de nou, el raper de la Florida va decidir publicar la mateixa cançó però canviant-ne totalment la lletra, demostrant una vegada més el seu estil i la seva manera de fer especial, trencant motlles constantment.

De fet, en el videoclip de la cançó, Morad fa mofa de la situació que ha patit i atura el vídeo dient: “ah no, que aquesta s’ha filtrat. Repetim” i comença a cantar la nova lletra. El vídeo, dirigit per Puig Films i produït per Crasis Agency, torna a fer servir d’escenari els carrers i places del barri. I és que tot i els nombrosos èxits que acumula, Morad no s’oblida dels seus orígens ni a l’hora de presentar les cançons ni quan n’escriu la lletra, on explica com és la vida a la Florida.

Aquest any, el cantant del barri també ha participat en els concerts en streaming que ha impulsat el festival Sònar amb la col·laboració del CCCB.