Els esportistes entrenant al parc de l’Alhambra de l’Hospitalet aquesta tardor passada. Foto: In Gym

La breu història del club de gimnàstica de l’Hospitalet In Gym s’ha acabat. La directora tècnica del club, Noemí Irurtia, explica a Línia L’H que no han pogut mantenir l’activitat després de quedar-se sense ingressos i sense local per entrenar des del maig passat. Aquesta tardor van començar a entrenar al parc de l’Alhambra, però les noves restriccions arran de la segona onada de la pandèmia i l’arribada del fred van obligar-los a aturar la feina i a buscar espais per treballar amb els infants i joves en poliesportius d’altres municipis com Calafell o Vallirana. Al novembre, Irutia ja advertia a aquesta publicació que “en un mes o dos” no podrien continuar. Ara, aquest termini ja s’ha esgotat.

La responsable d’In Gym lamenta que “l’ajuda de l’Ajuntament va arribar massa tard i en comptagotes” i va ser insuficient per complir amb les necessitats que tenien, bàsicament demanaven un espai on poder entrar. Finalment, l’economia del club “no ha pogut aguantar”.

BONA TASCA ESPORTIVA
Tot i les dificultats per entrenar i mantenir l’activitat, el club va continuar treballant amb els esportistes i va aconseguir presentar-se al campionat d’Espanya que es va celebrar a València abans de Nadal. Van aconseguir una medalla d’or i dues de plata, confirmant la qualitat dels seus esportistes, que ara “seguiran entrenant i representant altres clubs d’altres ciutats”, com lamenta Irurtia.

A Maite Revilla, regidora d’Esports, li fa una última petició, que tinguin en compte la feina feta pel club i els seus esportistes en la següent Nit de l’Esport.