Una carta que l’actual junta directiva de l’Hospi va enviar a l’Ajuntament confirma les irregularitats que hi va haver al club durant la presidència de Miguel García. Així ho afirma Nació Digital, que ha tingut accés a aquesta carta que també va poder veure Esquerra després de sol·licitar-la al consistori. En el document, des del club expliquen que no han trobat cap document oficial de la comptabilitat del període que va del 2000 fins al 2006, tot i que van revisar totes les instal·lacions.

En la carta, l’actual junta presidida per Santiago Ballesté confirma que el club cobrava l’aparcament als pares dels equips de futbol base que venien a jugar contra l’Hospitalet i afegeix que no es té constància comptable d’on anaven a parar aquests diners. També diu que s’organitzaven lligues de futbol privades al camp, que és de propietat municipal, i que tampoc hi ha registres dels pagaments per utilitzar l’estadi.

El cas de l’aparcament va provocar crítiques de molts pares i mares, que van denunciar els fets en diversos mitjans, i van obligar la Guàrdia Urbana a presentar-se a l’estadi per evitar aldarulls en alguna ocasió. Qui va respondre en alguna ocasió aquestes cartes va ser Cristian Alcázar, que va ser secretari general del club durant la presidència de Miguel García, abans que aquest abandonés el PSC i es convertís en el líder de Ciutadans a la ciutat.

García nega les acusacions, assegura que tots aquests moviments de diners estan registrats en la comptabilitat del club i que els va deixar guardats als soterranis de l’estadi. En declaracions a Nació Digital, el líder dels taronges assegura que es tracta d’una maniobra política d’Esquerra per calumniar-lo, una postura similar a la del govern de Núria Marín, que diu que no pensen investigar aquestes irregularitats perquè s’han produït en una entitat privada, tot i que l’estadi és municipal i, per tant, propietat de l’Ajuntament, i creuen que el cas es vol polititzar perquè afecten el portaveu de Ciutadans al Ple.