El carrer de les Muses, on van passar els fets el passat 28 de juny. Foto: Google Maps

Els Mossos d’Esquadra van detenir quatre joves menors d’edat relacionats amb la mort d’un home al carrer de les Muses. Els fets van passar diumenge 28 de juny, quan l’home tornava a casa seva i aquest grup de joves el van assaltar per robar-li les pertinences que portava.

Segons la policia catalana, la víctima va ser agredida pels assaltants i, a conseqüència d’aquest forceig entre els assaltants i l’home, aquest va caure a terra, va picar de cap i va morir. Els autors van fugir corrents del lloc dels fets després de ser increpats per diversos veïns de la zona i vianants que havien vist tota la seqüència.

PAPER CLAU
De fet, la presència d’aquests veïns i veïnes que van poder veure com va anar tot va ser clau per acabar trobant els autors del robatori que va acabar amb la mort de la víctima, tot i que la policia catalana no creu que aquest fos el principal objectiu dels assaltants.

Tal com expliquen els Mossos d’Esquadra en una nota de premsa, la investigació va tirar endavant gràcies a “la col·laboració ciutadana de testimonis que van presenciar els fets i que han aportat dades als investigadors” que els han permès identificar els autors dels fets. En aquest sentit, els agents agraeixen la participació dels testimonis en la reconstrucció dels fets.

Les detencions es van donar a conèixer a mitjans d’agost, però la policia catalana encara no dona per tancada la investigació i no descarta que hi pugui haver noves detencions.