El carrer de les Muses, al barri de la Florida, on van passar els fets. Foto: Google Maps

Un home va morir ahir al carrer de les Muses quan l’estaven intentant robar. Segons va avançar SER Catalunya, entre tres i quatre persones estaven robant a la víctima i la van empentar per poder treure-li la bossa. Durant el forceig, l’home va caure a terra i es va donar un fort cop al cap que li va acabar provocant la mort.

Segons diferents mitjans, els fets van passar la matinada d’ahir diumenge, quan el grup de delinqüents va abordar la víctima al carrer de les Muses, al barri de la Florida. Els Mossos d’Esquadra ja han obert una investigació per esclarir els fets i trobar-ne els autors. Així i tot, no creuen que aquests tinguessin una intenció homicida quan van cometre el robatori amb violència que va acabar amb aquest fatal desenllaç.

El cas és molt similar al que hi va haver uns dies enrere a Badalona. En aquell cas, la víctima també es va donar un fort cop al cap quan una persona li va fer una estrebada per robar-lo. Diversos veïns que van presenciar els fets van poder atrapar l’autor dels fets i la van retenir fins que va arribar la policia i se’l van emportar detingut.