El bloc de pisos on viu Rosario Bravo, a la ronda de la Torrassa. Foto: Google Maps

Ningú es fa responsable de l’error que ha buidat el pis de Rosario Bravo, una dona de 97 anys que viu a la ronda de la Torrassa. Com han denunciat els seus nets en diferents mitjans, els fets van passar a mitjans de febrer, quan una comitiva judicial es va presentar al bloc de pisos per fer un desnonament. Segons denuncia la família de Bravo, l’ordre de desnonament era per a l’àtic 1a, però l’encarregat d’assenyalar el pis es va equivocar i va marcar el sobreàtic 1a.

Justament, aquell dia la dona no era a casa seva perquè s’estava fent unes proves mèdiques. Però quan hi van tornar, la família de Bravo va veure que havien canviat el pany de la porta. La imatge, quan van entrar al pis, encara va ser més desoladora. Algú es va encarregar de buidar el pis i emportar-se’n llits, mobles, vaixelles, roba, joies i diners. També han desaparegut coses de molt valor per Rosario Bravo, com les seves fotos personals o un dietari sobre la seva vida que feia set anys que estava escrivint a mà. Tot i que han preguntat qui és el responsable de prendre aquesta decisió, la família no ha aconseguit treure’n l’aigua clara.

Gairebé tots els pisos del bloc són propietat de Fincas Gual. La família creu que va ser l’administrador qui va dir quin era el pis que s’havia de desnonar i que va provocar que buidessin tot el pis d’una dona de 97 anys ‘per error’.