La trampa instal·lada pel denunciat per caçar ocells il·legalment. Foto: Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han denunciat un veí de l’Hospitalet de 60 anys per caçar ocells. Els agents feia dies que havien vist la trampa en un arbre d’un descampat i l’estaven vigilant. Finalment, dimarts 2 de febrer van veure l’home col·locant la gàbia.

La policia també va comprovar que, al costat de la trampa, havia col·locat una altra gàbia amb una cadernera per fer d’esquer. Els agents el van denunciar per practicar caça o captura d’animals autòctons i no autòctons sense cap autorització i per fer servir arts de caça o captura prohibits. Des dels Mossos adverteixen que aquestes dues faltes greus poden suposar una multa de 9.001 euros.

A més de treure-li les gàbies i les trampes, els agents també van quedar-se amb la cadernera que el denunciat feia servir d’esquer. L’animal s’ha portat a un centre de recuperació de fauna salvatge. Els Mossos d’Esquadra adverteixen que aquest tipus de pràctiques, habitualment per aconseguir ocells cantaires per vendre i portar a concursos, són del tot il·legals.