El vehicle va bolcar a la cruïlla entre el carrer Enric Prat de la Riba i l’avinguda Isabel la Catòlica. Foto: Twitter (@Z4_00)

Una formigonera de grans dimensions va bolcar el 4 de maig al matí a la plaça Anselm Clavé. Els fets van passar cap a les deu del matí, quan un camió de gran tonatge que transportava formigó va bolcar a la cruïlla entre el carrer Enric Prat de la Riba i l’avinguda d’Isabel la Catòlica.

Segons L’HDigital, el vehicle baixava per l’avinguda i, a la plaça Anselm Clavé, va girar a l’esquerra per agafar el carrer Enric Prat de la Riba, un gir que no està permès. Llavors, el vehicle va bolcar, arribant a topar amb un arbre i un parell de bancs que hi havia a la vorera del davant i que van haver de ser retirats perquè van quedar en mal estat. Tot i que l’accident va ser molt aparatós, no es van lamentar ferits.

Els Bombers de la Generalitat expliquen que el vehicle va patir una petita fuita al dipòsit de combustible que es va poder segellar sense problemes. A més, el camió no es va poder retirar fins a la tarda, quan dues grues de grans dimensions el van posar dret de nou.