Risueño (dreta) afronta el seu primer curs sencer. Foto: Twitter (@jonathanrisu)

La fortuna no va somriure el CE l’Hospitalet, que debutarà en competició oficial el curs 2019-20 contra un dels rivals més durs contra qui podia trobar-se. El conjunt de Jonathan Risueño s’estrenarà en la Copa Catalunya absoluta contra el Barça B, com va quedar establert en el sorteig que es va fer el passat dimarts 2. El partit es jugarà a la Feixa Llarga el primer cap de setmana del mes d’agost, de manera que el club anunciarà pròximament el dia i l’hora definitiva.

En el sorteig també va quedar definit el camí per a les tres primeres eliminatòries de la competició; si el CElH supera el filial barcelonista, jugarà la segona ronda contra el vencedor del Castelldefels – Santboià, mentre que una hipotètica tercera fase seria contra Ascó, Sabadell, San Cristóbal o Santfeliuenc. Tant la segona com la tercera ronda serien a domicili.

ALTES, RENOVACIONS I COMIATS
De forma paral·lela, quan falten pocs dies perquè l’equip torni a la feina, continuen les entrades, les sortides i les renovacions.

David Jiménez, el capità Dani Fernández (que es retira), Fernando Velillas i Javi Lara són els jugadors que no seguiran vestint la franja a partir del curs que ve, tot i que pel que fa al capítol d’altes cal destacar Felipe Sanchón i Kevin Díaz (a banda de dos jugadors que pugen del filial).

El club també ha aconseguit renovar bona part de la plantilla del curs passat, com Christian Alfonso, Manu Salinas, Sergio Juste, Miquel Ripoll, Jose Canario o Christian Gómez.