L’equip ha passat de ronda malgrat la derrota. Foto: CBT

Derrota dolça. El CB l’Hospitalet va aconseguir la classificació per a les semifinals de la Lliga catalana LEB ahir al vespre. Tot i perdre a Tarragona (71-65), l’equip passa de ronda, ja que divendres passat va aconseguir derrotar els tarragonins en el partit d’anada al pavelló del Centre (76-60).

El conjunt de Berni Álvarez va començar el partit molt intens, sabent que necessitava remuntar. Al final del primer període els locals manaven per 9 (després d’anotar 16 punts en 5 minuts), però de mica en mica l’Hospi va neutralitzar l’empenta dels blaus. Amb un San Epifanio majestuós (va acabar el matx amb 20 punts, com a màxim anotador) el tercer període es va decantar a favor de l’Hospi, que només perdia per cinc punts, fent gairebé impossible la remuntada dels tarragonins. L’últim període va ser un tràmit; l’Hospi va arribar a ser només un punt per darrere en el marcador i només un darrer esforç dels locals va fer que la victòria acabés sent per sis punts.

Els de Jorge Tarragona jugaran la segona semifinal de la competició contra el CB Prat, de LEB Or, dissabte a les 7 de la tarda a casa dels pratencs, el pavelló Joan Busquets.

Per la seva banda, l’Aracena va quedar fora de la Lliga catalana EBA. Els de Josep Maria Marsà es van jugar la classificació ahir al Fum d’Estampa contra l’UBSA, però els adrianencs van classificar-se després d’un gran últim quart (71-84). Els de Collblanc ja pensen en l’inici de lliga, el dia 2 d’octubre a la pista del Mataró Feimat.