La plaça Francesc Macià serà l’epicentre de l’acte. Foto: Google Maps

El grup de comerciants de Santa Eulàlia, Santa Eulàlia Comerç, ha programat per aquest pròxim dissabte 11 d’octubre una desfilada de moda. La roba que els assistents vegin a la desfilada és roba dels comerciants del barri, per la qual cosa l’esdeveniment servirà perquè els visitants puguin comprovar les seves propostes de primera mà.

La desfilada de moda tindrà lloc a la plaça Francesc Macià, autèntic punt neuràlgic que acollirà aquest esdeveniment de moda que mostra la roba que els interessats podran comprar a botigues situades a pocs minuts de la passarel·la.

El mateix dia, paral·lelament, se celebrarà una jornada dels Dissabtes a Santa Eulàlia, amb espectacles de proximitat de música i teatre a llocs insòlits.

Per altra banda, Santa Eulàlia Comerç va organitzar una altra jornada temàtica, dedicada aquesta vegada a la construcció de mobiliari amb palès reutilitzats. L’esdeveniment es va celebrar al solar MunsUva i va tenir lloc el passat 3 de setembre de 10:30 a 14:00 hores. Allà es van construir mobles diversos com, per exemple, cadires, bancs, taules, chaise longues i hamaques, entre altres.