La ruta vol potenciar la gastronomia local. Foto: Twitter (@SantiPlanet)

Les millors tapes de la ruta A la tardor, platillos! van rebre el reconeixement municipal a finals de gener. En aquest sentit, quatre establiments d’hostaleria de la ciutat van rebre un guardó en el marc de la ruta que va tenir lloc el novembre. Es tracta de la Bodega Salán, guanyadora del Platillo més saborós; el Bouquet de l’Hesperia Tower, com a Platillo més creatiu; el Mug, que es van endur el Platillo al servei de qualitat, i el Punt i Coma de l’hotel SB Plaza Europa, pel Platillo de l’Hospitalet, escollit per votació ciutadana.

El jurat dels premis estava format per representants del Gremi d’Hostaleria i Alimentació, pel blog Hospitalet Gastronòmic i per tècnics del Centre de Formació d’Hostaleria.

Durant l’acte d’entrega dels guardons, presidit per la regidora de Comerç, María Ángeles Sariñena, i la de Turisme, Rocío Ramírez, també es van lliurar cinc premis entre els veïns que van participar en la votació del Platillo de l’Hospitalet. El premi? Tres nits d’hotel amb esmorzar per a dues persones als hotels Porta Fira, SB Plaza Europa i Fira Congress, i dos menús degustació al restaurant Bouquet de l’Hesperia Tower i al Centre de Formació d’Hostaleria.

La tercera edició d’A la tardor, platillos! va comptar amb la participació d’una vintena de restaurants que van preparar una tapa o platillo de creació pròpia. Segons asseguren des del consistori, es van servir prop de 4.000 platillos.

L’objectiu d’aquesta ruta municipal és, principalment, “donar impuls a la gastronomia local”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram